Image Alt

Servicii

Consultare

Vă oferim consultanță profesionala privind problemele din domeniul energiei solare și utilizarea acesteia pentru alimentarea casei, instalațiilor comerciale sau industriale. În faza inițială, este necesar să analizați datele privind consumul Dvs. de energie, să stabiliți capacitatea necesară și să determinați condițiile suprafeței sau instalației, pentru plasarea optimă a unei centrale solare. Nu doar construim centrale electrice sau vindem echipamente separate, ci analizăm informațiile de bază de la client, le comparăm cu capacitățile materiale și tehnice, oferind apoi cea mai potrivită soluție. Calculul unei centrale solare este un proces complet în care este necesar să se identifice ce rezultate așteaptă clientul de la centrala electrică. În funcție de preferințele și capacitățile Dvs., puteți alege trei tipuri de sisteme:

1) Rețea – conectarea la o rețea comună de alimentare ce permite nu doar consumul, ci și vinzarea energiei produse .

2) Autonom –  deveniți total independeți in energetică;

3) Rezerva.

Experții noștri vă vor oferi toate informațiile necesare pentru cooperarea noastră de succes.

Proiectare

Vă oferim serviciile în elaborarea unui pachet complet de estimări de proiectare pentru instalațiile sistemele care se utilizează pentru a genera energie electrică din panouri solare. Negociem cu autoritățile de reglementare, care vă ajută să obțineți permisiunea de a vă conecta centrala la o rețea comună de alimentare.
Oferim clienților noștri un pachet complet de documente în timpul proiectării centralelor solare:
Simularea computerizată a SES
Desfășurarea tuturor activităților tehnice și economice pre-proiectare necesare.
Dezvoltarea întregii documentații necesare a proiectului, inclusiv un calcul detaliat al cantității de echipamente de bază și componente suplimentare

Montare

Compania „Zaw Energy” realizează întreaga gamă de lucrări la instalarea centralelor electrice: instalarea unei centrale solare, a panourilor solare individuale și a echipamentelor necesare. Instalarea este realizată de specialiști calificați care au o vastă experiență practică în construcția centralelor solare. Adresindu-vă la compania noastră, aveți posibilitatea să vă asigurați împotriva oricăror dificultăți tehnice care pot fi adesea întâlnite, neavând cunoștințe și experiență suficientă în efectuarea lucrărilor de instalare de acest gen. Instalațiile la cheie sunt cele mai populare în listele noastre de proiecte finalizate. Pentru ca instalația să poată fi realizată în cel mai rațional mod, este necesar să se facă un calcul detaliat al întregului sistem, cu echipamentele și materialele incluse în acesta. În acțiunile noastre, suntem îndrumați de dorințele clientului nostru, de cerințele producătorului de echipamente pentru funcționarea acestuia și de cunoștințele inginerilor noștri, care dezvoltă pentru fiecare client in parte schema di amplasare a panourilor solare în sisteme, ținând cont de condițiile optime: orientare, unghi, umbră etc..

Darea în exploatare a centralelor solare

Înainte de faza de punere în funcțiune, se efectuează o serie de verificări de sisteme solare pentru respectarea cerințelor de proiectare, standardele de siguranță, testarea echipamentelor. Procesul de construcție și punerea în funcțiune a centralei solare se încheie cu semnarea certificatului de finalizare.

Întreținerea centralelor solare

Vă oferim suport tehnic după punerea în funcțiune a centralelor dvs. solare.

Centralele solare sunt destul de simple de exploatat, dar cu toate acestea necesită unele măsuri de întreținere într-o anumită perioadă de timp. Sistemul de servicii include servicii de curățare a panourilor solare, teste tehnice, verificare a uzurii.