Image Alt

Despre Noi

Credința noastră este exprimată ferm cu privire la utilizarea energiei regenerabile, care este o sursă inepuizabilă, gratuită și prietenoasă cu mediul înconjurător.

Credem într-un viitor în care energia regenerabilă este valorificată prin intermediul aplicațiilor industriale și civile. Impreuna putem face diferenta. Impreuna trebuie sa facem diferenta!

 

Vitali Zveaghințev
Director

Istoria

Zaw Energy este o companie tânără înființată in anul 2016 printr-o idee ambițioasă de a contribui la dezvoltarea sectorului energiei regenerabile în Republica Moldova.

Din echipa noastră fac parte specialisti cu o experientă de peste 10 ani în realizarea parcurilor fotovoltaice, centralelor hidroelectrice, instalațiilor industriale, stațiilor de trasformare electrice de medie și înaltă tensiune în Europa, Africa, America Centrală și de Sud.

Misiune

Misiunea noastră este să dezvoltăm sectorul energiei regenerabile în Republica Moldova.
Scopul nostru este de a încuraja societatea să devină participanți activi la schimbări, al căror scop este de a face mediul mai curat și de a introduce surse alternative de energie în viața noastră.

Valorile noastre:
Încredere: Ne străduim să dezvoltăm încrederea Dvs. în energie regenerabilă.
Calitate: Serviciile noastre răspund nevoilor clienților noștri, cărora oferim echipamente de calitate și servicii profesionale.
Progresivitate: urmărim ideile avansate de dezvoltare și încercăm să le implementăm în societate.

Forța noastră consta într-o echipă tânără și progresivă, pregatita să dezvolte sectorul energiei regenerabile în Republica Moldova!

Credem că progresul în țara noastră pornește de la fiecare dintre noi!

Director general
Director executiv